17 mai 2010

Parfum

Cand o sa te uiti la mine, nu o sa ma mai recunosti. Nu o sa te mai vezi tu in ochii mei, de fapt, nu o sa mai vezi nimic in ei, doar urme... Nu ma mai atinge nimic, nu ma mai supar asa usor, nu ma mai opresc la fiecare hop sa ma gandesc cum sa trec peste. De data asta am renuntat asa usor, nici nu-mi vine sa cred cat de repede am renuntat la visul meu, cat de schimbatoare am devenit, cat de tare ma aseman cu vantul. Nimeni nu ma va mai prinde niciodata, nici tu, nici umbrele, nici dracu'... Am invatat sa nu ma descotorosesc de ramasitele lucrurilor care candva m-au facut fericita, sa le pastrez in cufarul ala vechi de cand bunica si sa-l deschid cand mai am de aruncat cate un cotor. Din lada, un parfum statut imi va invada creierul, umplandu-mi retina cu amintiri incetosate si pufoase ca un nor de praf.
Acolo te voi pune si pe tine, nu te voi lasa sa te pierzi dupa truda pe care am dus-o ca sa te adun. Te-am cusut din piese micute de puzzle colorat cu ata era rosie si ac gros, ca sa-ti intru-n sange. Si mi-ar parea rau dupa tine acum sa-ti dau drumul, parca prea mult te-am tinut langa mine. Dup-aia o sa fiu goala, singura in pustiul meu, doar eu si cu mine, si o umbra din amintirea ta. Ma doare numai cat imi imaginez si nu vreau sa simt asta pe bune. Desi m-am invatat sa suflu si-n iaurt, am uitat de precautie cand am vazut imaginea legata a puzzle-ului tau. Ce-mi mai pasa mie ca te-ai putea strica oricand, aveam impreisa ca ata mea e destul de groasa si legatura e puternica. Am mizat pe o cusatura slaba, dar nu e prima oara, insa e prima data cand nu regret ca m-am lasat dusa de val...

5 comentarii:

  1. Ok,esti proasta daca regreti .Nu e bine sa regreti nimic,absolut nimic.Oricum,in clipa de fata,simti exact ce ai zis in post,nu ?;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Genial .. pur si simplu..Anca >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. stii cv putzik..tu esti o fata frumi si desteapta..si prin ceea ce ai trecut..sau treci..sau ce traiesti...trece absolut toata lumea! dar ce e cel mai important este k tu esti speciala..si asta te face sa fii deosebita:)
    P.S:pe o planja de nisipuri goale in putina apa calci si-ti cauti pamantul si marea intre degete..cu calcaiul stang deschizi viitorul,apasand in timp,iar dreptul il ridici,lasand apa sa stearga urma...!

    RăspundețiȘtergere